.

Puma


PUMA FUTURE RIDER PLAY ON
PUMA x HELLY HANSEN LQD CELL
PUMA RS-X³ SUPER MEN'S SNEAKERS
PUMA MERCEDES MEN'S HOODIE
PUMA CALI WN'S
10.490,00 RSD
PUMA RS 9.8 TRAIL
10.490,00 RSD
PUMA RS-X³ PUZZLE YELLOW
PUMA RS-X3 PUZZLE
12.990,00 RSD
PUMA RS 9.8 MERMAID
PUMA RIDER 020 RIDE ON
PUMA FEEL IT MESH 7/8 TIGHT
PUMA AOP TRACK JACKET W
PUMA TRACK PANT AOP W

Roma je jedna od Puminih legendi iz arhive. Izvorno kreirana kao trkačka patika 1968. godine, projurila je kroz sve decenije ne bi li obezbedila sebi poziciju streetwear ikone.  Danas, Roma ulazi u svet mode kao Roma Amor. Sa izraženim PUMA ispisom na đonu, ovu patike je nemoguće ispustiti iz vida.

Proizvod je dostupan sa različitim opcijama
10.490,00 RSD

Osamdesetih, Fast Rider bila je jedna od Puminih najudobnijih, ali i najjednostavnijih patika za trčanje, sa lakim dizajnom i đonom koji ublažava udarac. Danas je Fast Rider unapređen i postao je Future Rider - ponovo rođen za kežual street stil sa izraženom igrom materijala, boja, nešto tanji đonom i ultra-komfornom Rider penom.

CELL ikona iz devedesetih dobija svoj potpuni Helly Hansen preokret. Inovativna LQDCELL tehnika donosi promenu pružajući stabilnosti i udobnost za vožnju bez prepreka. Funkcionalni miks materijala i bezbedni sistem vezivanja pertli kombinuju se sa izraženim i svetlim bojama, dizajnom inspirisanim devedesetim i klasičnim PUMA i Helly Hansen brendingom koji upotpunjuju izgled.

PUMA predstavlja RS-X³. Uzevši prepoznatljiv RS dizajn, unapredili su je u sasvim novu patiku. Izraženi detalji na gornjištu, jače prožimanje materijala i istančana boja.

Nedodirljiv stil spaja se sa nedostižnom brzinom u ovoj Mercedes AMG Petronas Motorsport Sweat Hoodie.

Unapredi svoj street stil sa Classic Long Skirt suknjom koju ti je obezbedila PUMA.

Klasična crna PUMA haljina na kratke rukave.

10.490,00 RSD

Momenat kada sportska patika postane ulični klasik. California je jedna od najikoničnijih Puminih silueta. PUMA je sada unapređuje i novu patiku imenuje jednostavno "Cali" - kao i njena prethodnica, Cali je kožna patika sa teniskom siluetom i osećajem koji vuče ka Zapadnoj obali.

10.490,00 RSD

Suprotstavi se zakonima fizike sa RS 9.8 patikom za trail. Napravljena za individue koje pomeraju granice i menjaju društvo, ovaj futuristički dizajn spaja retro i savremeni stil i pružaju inspirativni pogled u budućnost.

12.990,00 RSD

X je oznaka za ekstremno, prenaglašeno, a ova patika zaista stvari podiže na viši nivo. Sa izraženijim detaljima i smelom kombinacijom boja, čini te spremnom da sa njom zakoračiš u novu dimenziju. 

12.990,00 RSD

X je oznaka za ekstremno. Prenaglašeno. Remixed.X³ stvari podiže na potpuno drugi nivo, na tri puta veći nivo. Sa izraženijim detaljima i smelom kombinacijom boja, ova patika je spremna da sa tobom zakorači u novu dimenziju.

10.490,00 RSD
11.990,00 RSD

Fast Rider je osamdesetih bila jedna od Puminih najudobnijih, ali i najjednostavnijih patika za trčanje. Fast Rider je sada ponovo rođena i transformisana u Style Rider - patiku sa tanjim đonom, ultra-komfornom Rider penom, kombinacijom svežih bojama i igrom različitih materijala.

PUMA “Feel It” helanke za trening učiniće da se vaša snaga i vizuelno oseti. Napravljene su od poliestera i elastina kako bi vam omogućile maksimalnu fleksibilnost i komfor. Pored neizostavnog Cat Puma logotipa na kuku, PUMA znak se neprimetno ponavlja na učkuru, dok je na kolenu intenzivnije istaknut radi jačeg vizuelnog efekta koji ovaj komad čini posebnim.

7.690,00 RSD

Šta dobijete kada se vaš slobodni duh susretne sa modernim stilom?
Obucite ovu crno-belu dezeniranu PUMA jaknu i saznajte.

6.990,00 RSD

Bilo da koračaš ka novim modnim trendovima ili da pratiš svoj životni put, napravi prave korake uz PUMA TRACK PANT AOP W. Inspirisane modom devedesetih godina, ove pantalone donose jedan vintidž stil u kombinaciji sa modernim duhom.