.

žene


Filteri

Björn Borg Cimmy Cropped Crew je moderna interpretacija kratkog duksa za devojke. Borg logo na grudima. Model je visoka 174cm i nosi veličinu 36. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Deo Borg Signature kolekcije. Ove ultra moderne Björn Borg Signature Wide Track Pants dolaze nam sa širim nogavicama za neprevaziđenu udobnost. Model je visoka 174cm i nosi veličinu 36. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Budite opuštene u ovom novom Björn Borg Hoodie. Ovaj duks je regularno krojen, napravljen je od organskog pamuka i ima veliki Borg logo na grudima. Besplatna dostava na kućnu adresu.

5.500,00 RSD

Björn Borg Canan mantil je vaša ultra moderna trening jakna za ovu sezonu. Logo na elastičnoj traci na leđima, učkur oko struka i džepovi koji se zatvaraju su samo neke od karakteristika ove jakne. Model je visoka 174cm i nosi veličini 36. Besplatna dostava na kućnu adresu.

10.000,00 RSD

adidas Z.N.E. kolekcija je dizajnirana tako da pruži komfor sportistima da se lako prebace iz svakodnevnice na sportsko okruženje. Ovaj ranac je dobar saputnik na putovanjima, bilo da vozite bicikl po gradu ili letite po svetu. Materijal ranca je takav da vas hladi i čuva suvim, dok se zadnji deo prilagođava vašim leđima radi udobnijeg nošenja. Besplatna dostava na kućnu adresu.

3.500,00 RSD
7.000,00 RSD
Proizvod je dostupan sa različitim opcijama
10.000,00 RSD

Moderan kombinezon sa velikim proporcijama. Prkosi očekivanom. Ovaj kombinezon briše granicu između mode i sporta svojim modernim dizajnom. Izrađen je od glatkog satena, lepo prijanja uz telo i ima izduženi kroj. Besplatna dostava na kućnu adresu.

7.000,00 RSD
7.000,00 RSD
4.000,00 RSD
5.000,00 RSD

Kombinacija sa stavom za grad. Poštujući svoje nasleđe, ova haljina pokazuje kultni adidas klasik sa 3 kontrasne linije na rukavima i malim Trefoil logotipom na grudima. Dizajn koji prati liniju tela, napravljen je od mekog pamuka koji se lepo rasteže.