.

žene


Filteri

Smeli i moderni duks okruglog okovratnika za ovo leto. Björn Borg Maria Crew duks je napravljen od izuzetno meke mešavine pamuka i poliestera u brušenom runu. Napravljen je u regularnom kroju sa rebrastim okovratnikom, manžetnama i donjim šavom i dolazi u različitim varijantama boja i printova koji su aktuelni ove sezone.

Susret visoke mode i visoke funkcionalnosti! Björn Borg Maggie Track Jacket lagana jakna je napravljena od 100% recikliranog poliestera od VCT vinil materijala. Dolazi u regularnom kroju skraćene dužine i uključuje kragnu napravljenu od istog materijala kao i ostatak jakne i cibzar na prednjoj strani. Jakna ima postavu od mrežaste tkanine i moderan repetitivni dizajn na printu.

Deo ikonične Sthlm Kolekcije. Björn Borg Sthlm Slim Printed Long Sleeve Tee majica dugih rukava je namenjena za treniranje, ali izgleda kao komad koji je došao direktno sa modne piste! Napravljena je od izuzetno mekanog rastegljivog materijala izrađenog od recikliranog poliestera. Dolazi u “slim fit” kroju, a na sebi ima logo iz ove sezone koji se ponavlja i delove koji su u kontrastu sa printom sa prednje strane majice i na unutrašnjosti rukava.

16.000,00 RSD
9.000,00 RSD
5.000,00 RSD
5.800,00 RSD

SOFISTICIRANI OBRT NA KLASIČAN SPORTSKI KOMAD.

Odeća za jogu ili večernja haljina. Nije bitno šta nosiš ispod kada su ostali slojevi na tebi elegantni kao ovaj adidas mantil. Idi na večeru ili u šetnju po parku. Samo kreni negde. Ovaj komad je previše dobar da bi ostao unutra. Mantil je napravljen od Primegreen-a, koji je izrađen od visoko funkcionalnih recikliranih materijala.

Proizvod je dostupan sa različitim opcijama

Odeća za jogu ili večernja haljina. Nije bitno šta nosiš ispod kada su tvoji slojevi elegantni kao ovaj adidas mantil. Idi na večeru ili u šetnju po parku. Samo kreni negde. Ovaj komad je previše dobar da bi ostao unutra. Mantil je napravljen od Primegreen-a, materijala koji je izrađen od visoko funkcionalnih recikliranih materijala.

PUMA INTERNATIONAL PRINTED WOMEN'S LEGGINGS PUMA INTERNATIONAL PRINTED WOMEN'S LEGGINGS Sale
3.990,00 RSD 5.990,00 RSD

Da li svoje Puma helanke nosiš u šetnju ili u teretanu?

Nije ni važno. Ono što je bitno je koliko se dobro u njima osećaš. Urađene u veselom dezenu i kreirane tako da te dodatno oblikuju, ove helanke su omiljeni dodatak prolećnoj garderobi!

Besplatna dostava na kućnu adresu.

Uživaj u jednoj od najpoznatijih australijskih plaža sa zvaničnim New Era Bondi Beach Summer Toffee 9FORTY A-Frame Trucker Cap kačketom. Dizajn uključuje delove napravljene od mrežastog materijala i zakrivljen vizir radi manjeg zagrevanja, a gornji deo kačketa u karamel boji ističe Bondi Beach aplikaciju na prednjoj strani. Sa zadnje strane se nalazi remen za jednostavno podešavanje veličine.

Nema na stanju
Nema na stanju

Spremi se za dan proveden pored vode sa zvaničnim New Era Fishing Orange 9FORTY A-Frame Trucker kačketom. Prednji deo kačketa je narandžast i na njemu se nalazi aplikacija inspirisana ribolovom, a sa zadnje strane su delovi napravljeni od mrežastog materijala radi proračnosti i manjeg zagrevanja. Sa zadnje strane se nalazi remen za jednostavno podešavanje veličine.

Uživaj u stilu južne Kalifornije i klasičnom NE dizajnu sa zvaničnim New Era Palm Springs Summer Quiet Wave 9FORTY Strap Closure Cap kačketom. Izuzetno popularna ove sezone, “Quiet Wave” paleta boja kačketa ističe Palm Springs aplikaciju i zakrivljeni vizir sa prednje strane. Sa zadnje strane se nalazi remen koji će ti pomoći da lako podesiš veličinu koja ti odgovara.

Spremi se za leto u “old-school” stilu sa zvaničnim New Era Essential Vital Green Bucket Hat šeširom. Šešir je jarko zelene boje i uključuje puni vizir od 360 stepeni. Izvezena New Era zastava se ističe sa leve strane gornjeg dela šešira.

3.500,00 RSD

ADIDAS MAJICA ZA TRENING

Postoje velike pobede, koje se zbrajaju u trenucima i svetlećim trofejima, ali postoje i one male kao što je pronalaženje parking mesta iz prvog puta. adidas Winners majica je posvećena malim pobedama. Napravljena od glatkog materijala u opuštenijem kroju, pruža ti komfor u kome možeš da se fokusiraš samo na svoju sledeću avanturu.

Proizvod je dostupan sa različitim opcijama