Q: Koje metode plaćanja su mi dostupne na vašoj web prodavnici?

A: CapsuleCollection.rs je web prodavnica kompanije GNGR Production doo iz Beograda i prodaje robu na teritoriji Srbije kao i u inostranstvu. U prvoj fazi za teritoriju Srbije omogućili smo plaćanje putem pouzeća poštaru iz Post Expressa ili na šalteru najbliže pošte ukoliko u trenutku dostave niste bili na kućnoj adresi. Za kupce izvan Srbije omogućili smo uplate putem servisa PayPal.

Q: Kako će moja pošiljka biti isporučena?

A: Sve pošiljke na teritoriji Srbije biće isporučene putem servisa Post Express koji vrši Pošta Srbije. Pošiljke izvan Srbije biće izvršene putem paket servisa Pošta Srbije.

Q: Koliko košta dostava na kućnu adresu?

A: Za sve porudžbine preko 3,000 dinara dostava na kućnu adresu na teritoriji Srbije je besplatna! Za porudžbine manje od 3,000 dinara naplaćuje se dostava u iznosu od 300 dinara.

Q: Nisam siguran/sigurna koja je moja veličina? Da li imate tabelu veličina?

A: Da! U tabeli veličina možete vrlo jednostavno da uporedite različite oznake veličina kako za obuću tako i za odeću. Ispod opisa svakog proizvoda nalazi se i tabela sa veličinama.

Q: U dostupnim veličinama nema mog broja. Da li to znači da željeni artikal ne mogu da dobijem u svojoj veličini?

A: Ukoliko vaša veličina nije dostupna to znači da je željeni artikal u toj veličini već rasprodan. Naša preporuka bi bila da se što pre registrujete kao naš redovni kupac i tako unapred dobijete informaciju o novim kolekcijama koje nam stižu kao i mogućnost da kupite željene artikle pre nego što postanu dostupni na web prodavnici.

Q: Proizvod koji želim je rasprodan. Da li će ponovo biti dostupan na vašoj web prodavnici?

A: Svake godine nudimo dve kolekcije proizvoda – kolekciju Proleće Leto i kolekciju Jesen Zima. Ukoliko je neki proizvod rasprodan on se više neće pojaviti u toj kolekciji na našoj web prodavnici.

Q: Primio sam paket sa naručenom robom ali mi veličina ne odgovara. Da li mogu da vratim ili zamenim proizvod?

A: Svakako. Nema problema! Popunite obrazac za povraćaj proizvoda koji možete pronaći pod returns linkom i vratite nam proizvod najkasnije za 14 dana, neoštećen i u originalnoj ambalaži na adresu GNGR Production, Terazije 12, II sprat, 11000 Beograd, Srbija.

Q: Kako mogu da vas kontaktiram?

A: Vaša pitanja i sugestije su uvek dobrodošli. Možete nas kontaktirati putem e maila support@capsule.rs