.

muškarci


Filteri

9.500,00 RSD

Skejterske kargo pantalone iz adidas Originals kolekcije. Izrađene od 100% poliamida, ne sputavaju vaše pokrete ni u jednoj situaciji. Šest džepova. Besplatna dostava na kućnu adresu.

10.000,00 RSD

Ovaj pamučni duks iz adidas Originals kolekcije inspirisan je bandana printom. Ako se pogleda pažljivije, mali Trefoil logooi se nalaze svuda. Sa prednje strane dva kengur džepa. Besplatna dostava na kućnu adresu.

6.000,00 RSD

Ova pamučna majica iz adidas Originals kolekcije inspirisan je bandana printom. Ako se pogleda pažljivije, mali Trefoil logooi se nalaze svuda. Besplatna dostava na kućnu adresu.

14.000,00 RSD

Retro look je prvo što primetite na ovoj jakni. Iako je dizajn inspirisan nekim drugim vremenom moderna tehnologija je umešala prste. Idealna za prelazno vreme kada su jutra i večeri još uvek hladni. Kontrasne tri štrafte se spuštaju niz rukave. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Celebrating the year Björn Borg won his first Wimbledon tournament, the regular fit Björn Borg Signature´73 Track Pants are classic retro stylish track pants in a fall exclusive color. Featuring a signature embroidery on the back, contrast tape on the sides and a fake fly on the front.

BJORN BORG SIGNATURE BLOCKED TRACK JACKET NAVY BJORN BORG SIGNATURE BLOCKED TRACK JACKET NAVY Sale
6.000,00 RSD 9.000,00 RSD

Step back into the renaissance of tennis with the retro-inspired Björn Borg Signature Blocked Track Jacket. A regular fit, color blocked track jacket with embroidered logo badge on the chest, contrast tape on the sides and logo zip pullers on front. 

6.000,00 RSD

Prva adidas trenerka u obliku koji danas poznajemo pojavila se 1967. godine i donela je revoluciju. Retro Beckenbauer pantalone podsećaju na to vreme. Tri štrafte se spuštaju niz nogavice a mali Trefoil logo se nalazi na džepu. Napravljene su od poliestera. Besplatna dostava na kućnu adresu.

NMD TRACK PANTS BLACK NMD TRACK PANTS BLACK Sale
7.500,00 RSD 10.000,00 RSD

Tehničke pantalone iz adidas NMD kolekcije. Otporne na vodu i vetar. Premium proizvod. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Pamučni duks elegantnog stila iz adidas Originals kolekcije. Besplatna dostava na kućnu adresu.

5.000,00 RSD

Pamučna skejterska adidas majica dugih rukava. Idealna za svakodnevne kombinacije odeće. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Klasični duks iz adidas arhiva. Napravljen od mekog flisa. Ultra udoban. Mali Trefoil logo doprinose klasičnom izgledu. Besplatna dostava na kućnu adresu.

4.200,00 RSD
9.900,00 RSD

Muške pamučne pantalone od mekog pliša. Za vežbanje ili za odlazak do lokalnog kafića. Tri štrafte se spuštaju niz nogavice a mali Trefoil logo je na kuku. Premium proizvod. Besplatna dostava na kućnu adresu.