.

New Era


NEW ERA PINSTRIPE OVERSIZED T-SHIRT NAVY Sale
3.000,00 RSD 4.000,00 RSD
NBA LOGO EAST/WEST LONG SLEEVE BLACK T-SHIRT Sale
3.500,00 RSD 5.000,00 RSD
LA DODGERS TEAM LOGO NAVY T-SHIRT Sale
2.300,00 RSD 3.000,00 RSD
NEW ERA PINSTRIPE OVERSIZED WHITE T-SHIRT Sale
3.000,00 RSD 4.000,00 RSD
NEW ERA ESSENTIAL SCRIPT BLACK T-SHIRT Sale
2.300,00 RSD 3.000,00 RSD
NEW YORK YANKEES CITY CAMO KHAKI TANK TOP Sale
2.300,00 RSD 3.000,00 RSD
LA DODGERS HERITAGE WHITE OVERSIZED T-SHIRT Sale
3.200,00 RSD 4.000,00 RSD
LAS VEGAS RAIDERS CONTRAST PANEL BLACK JERSEY Sale
3.500,00 RSD 5.000,00 RSD
NEW ERA PINSTRIPE OVERSIZED T-SHIRT NAVY NEW ERA PINSTRIPE OVERSIZED T-SHIRT NAVY Sale
3.000,00 RSD 4.000,00 RSD

Ova “oversize” majica kratkih rukava u bejzbol stilu je deo New Era ‘Since 1920’ kolekcije i odiše vintidž stilom. Predstavljena u beloj boji sa kontrastnim teget prugama, pronaći ćeš izvezeni New Era natpis sa leve strane grudi i ikoničnu New Era zastavu izvezenu na levom rukavu.

Proizvod je dostupan sa različitim opcijama
NBA LOGO EAST/WEST LONG SLEEVE BLACK T-SHIRT NBA LOGO EAST/WEST LONG SLEEVE BLACK T-SHIRT Sale
3.500,00 RSD 5.000,00 RSD

Izađi u zvaničnoj New Era NBA East/West Coast Long Sleeve T-Shirt majici dugačkih rukava i odaj počast neke od najvećih rivalstava u istoriji profesionalnog sporta Amerike. Ovaj model je napravljen od 100% pamuka za maksimalnu udobnost i na sebi ima NBA East/West Coast aplikaciju koja se nalazi sa leve strane grudi. Logoi bitnih timova istočne obale se nalaze na levom rukavu majice, dok su logoi timova zapadne obale pronašli svoje mesto na desnom rukavu. Prepoznatljiva NE zastava je izvezena iznad leve manžetne.

Kreni u novi dan noseći zvanični New Era LA Dodgers MLB Seasonal Team Logo Hoodie duks i predstavi šampione svetske serije MLB bejzbol lige. Teget boja ovog modela ističe logo Dodgers-a u cijan boji sa prednje strane, čuveni MLB Batterman logo iznad donjeg poruba i prepoznatljivu NE zastavu na levoj manžetni. Duks je obrađen u brušenom runu što će ti pomoći da se utopliš i da ti bude udobno tokom celog dana, a puna kapuljača će te štititi od hladnoće. Veliki “kengur” džemper sa prednje strane će se postarati da imaš dovoljno mesta da nosiš svoje stvari sa sobom.

LA DODGERS TEAM LOGO NAVY T-SHIRT LA DODGERS TEAM LOGO NAVY T-SHIRT Sale
2.300,00 RSD 3.000,00 RSD

Proslavi uspehe Dodgers-a u klasičnom NE stilu noseći zvaničnu New Era LA Dodgers MLB Seasonal Team Logo T-Shirt majicu kratkih rukava. Dizajnirana u teget boji, ova majica je sačinjena od 100% pamuka koji nudi maksimalnu udobnost. Logo Dodgers-a je pozicioniran na sredini majice, sa čuvenim MLB Batterman-om  iznad poruba u donjem desnom uglu i NE zastavom na levom rukavu. Opušten okrugli okovratnik upotpunjuje dizajn ovog komada.

NEW ERA PINSTRIPE OVERSIZED WHITE T-SHIRT NEW ERA PINSTRIPE OVERSIZED WHITE T-SHIRT Sale
3.000,00 RSD 4.000,00 RSD

Predstavi poznati NE stil i proslavi bejzbol korene ovog brenda noseći New Era Pinstripe Oversized T-Shirt majicu kratkih rukava. Dizajn ovog modela se ističe prugama karamel “toffee” boje i izvezenim New Era logoom u kurzivu sa leve strane grudi. Majica je napravljena od 100% pamuka za lagani komfor, a uključuje i okrugli okovratnik u kontrastnoj boji.

Proizvod je dostupan sa različitim opcijama
NEW ERA ESSENTIAL SCRIPT BLACK T-SHIRT NEW ERA ESSENTIAL SCRIPT BLACK T-SHIRT Sale
2.300,00 RSD 3.000,00 RSD

Neka istaknuti stil New Era brenda govori sam za sebe kad navučeš ovu kul i ležernu New Era Essential Script majicu. Izrađena u visokokontrastnom, crno-belom koloru, majica kratkog rukava označena je New Era logotipom na prednjoj strani i izvezeni logotip zastavice New Era nalazi se iznad levog rukava. Klasični kroj izrađen 100% od pamuka za lagani i ugodan osećaj.

NEW YORK YANKEES CITY CAMO KHAKI TANK TOP NEW YORK YANKEES CITY CAMO KHAKI TANK TOP Sale
2.300,00 RSD 3.000,00 RSD

Pruži Jenkisima podršku koja im je potrebna da nadmaše AL East i uživaj u savršenoj letnjoj kombinaciji sa oficijelnom New Era New York Yankees MLB Team Logo Infill majicom. Urađena u maslinastoj boji i dizajnu bez rukava, ova majica ima Yankees logo sa digitalnim printom sa leve strane grudi i uvećanu verziju logotipa pozadi. Izrađena 100% od pamuka za vrhunski komfor u toplijim vremenskim uslovima, dizajn se takođe može pohvaliti MLB Batterman logotipom u donjem desnom uglu i New Era zastavicom u donjem levom uglu.

Proizvod je dostupan sa različitim opcijama
LA DODGERS HERITAGE WHITE OVERSIZED T-SHIRT LA DODGERS HERITAGE WHITE OVERSIZED T-SHIRT Sale
3.200,00 RSD 4.000,00 RSD

Uživaj u jednoj od najpoznatijih australijskih plaža sa zvaničnim New Era Bondi Beach Summer Toffee 9FORTY A-Frame Trucker Cap kačketom. Dizajn uključuje delove napravljene od mrežastog materijala i zakrivljen vizir radi manjeg zagrevanja, a gornji deo kačketa u karamel boji ističe Bondi Beach aplikaciju na prednjoj strani. Sa zadnje strane se nalazi remen za jednostavno podešavanje veličine.

Nema na stanju
Nema na stanju

Spremi se za dan proveden pored vode sa zvaničnim New Era Fishing Orange 9FORTY A-Frame Trucker kačketom. Prednji deo kačketa je narandžast i na njemu se nalazi aplikacija inspirisana ribolovom, a sa zadnje strane su delovi napravljeni od mrežastog materijala radi proračnosti i manjeg zagrevanja. Sa zadnje strane se nalazi remen za jednostavno podešavanje veličine.

Uživaj u stilu južne Kalifornije i klasičnom NE dizajnu sa zvaničnim New Era Palm Springs Summer Quiet Wave 9FORTY Strap Closure Cap kačketom. Izuzetno popularna ove sezone, “Quiet Wave” paleta boja kačketa ističe Palm Springs aplikaciju i zakrivljeni vizir sa prednje strane. Sa zadnje strane se nalazi remen koji će ti pomoći da lako podesiš veličinu koja ti odgovara.

Spremi se za leto u “old-school” stilu sa zvaničnim New Era Essential Vital Green Bucket Hat šeširom. Šešir je jarko zelene boje i uključuje puni vizir od 360 stepeni. Izvezena New Era zastava se ističe sa leve strane gornjeg dela šešira.

LAS VEGAS RAIDERS CONTRAST PANEL BLACK JERSEY LAS VEGAS RAIDERS CONTRAST PANEL BLACK JERSEY Sale
3.500,00 RSD 5.000,00 RSD