.

Björn Borg


Uklopi svoje raspoloženje sa velikim izborom boja i printova iz aktuelne sezone. Björn Borg Borg Sport Hood je duks regularnog kroja napravljen od izuzetno mekane mešavine pamuka i poliestera u brušenom runu. Dolazi u regularnom kroju sa rebrastim okovratnikom i donjim porubom. Dizajn uključuje kapuljaču od dvoslojnog materijala sa podesivom vezicom u njoj i ušicama sa logoom, “kengur” džep sa prednje strane sa rebrastim detaljima, detaljne šavove i smele printove.

Izaberi svoj stil iz široke ponude printova i boja ove sezone. Björn Borg Borg Sport duks je regularnog kroja i okruglog okovratnika, napravljen od izuzetno mekane mešavine pamuka i poliestera u brušenom runu. Dolazi u regularnom kroju sa rebrastim okovratnikom, okoloručnim delom i donjim porubom. Uključuje rebrasti detalj u obliku trougla u sredini okovratnika, detaljne ravne šavove i upečatljiv print na prednjem delu duksa.

Iskusi celodnevnu udobnost sa Björn Borg Sport Logo pantalonama. Ovaj moderni donji deo trenerke je napravljen od izuzetno meke mešavine pamuka i poliestera u brušenom runu. Pojas je napravljen od istog materijala kao i ostatak trenerke sa elastičnom trakom iznutra i vezicama radi lakog podešavanja širine, a ovaj model uključuje i ušice sa logoom brenda, džepove sa leve i desne strane, izdvojen džep sa zadnje strane i print prepoznatljivog logoa brenda na zadnjoj strani.

Smeli i moderni duks okruglog okovratnika za ovo leto. Björn Borg Maria Crew duks je napravljen od izuzetno meke mešavine pamuka i poliestera u brušenom runu. Napravljen je u regularnom kroju sa rebrastim okovratnikom, manžetnama i donjim šavom i dolazi u različitim varijantama boja i printova koji su aktuelni ove sezone.

Susret visoke mode i visoke funkcionalnosti! Björn Borg Maggie Track Jacket lagana jakna je napravljena od 100% recikliranog poliestera od VCT vinil materijala. Dolazi u regularnom kroju skraćene dužine i uključuje kragnu napravljenu od istog materijala kao i ostatak jakne i cibzar na prednjoj strani. Jakna ima postavu od mrežaste tkanine i moderan repetitivni dizajn na printu.

Deo ikonične Sthlm Kolekcije. Björn Borg Sthlm Slim Printed Long Sleeve Tee majica dugih rukava je namenjena za treniranje, ali izgleda kao komad koji je došao direktno sa modne piste! Napravljena je od izuzetno mekanog rastegljivog materijala izrađenog od recikliranog poliestera. Dolazi u “slim fit” kroju, a na sebi ima logo iz ove sezone koji se ponavlja i delove koji su u kontrastu sa printom sa prednje strane majice i na unutrašnjosti rukava.

BORG SPORT TEE STRIPES BORG SPORT TEE STRIPES Sale
2.800,00 RSD 3.500,00 RSD

Osveži tvoju kolekciju majica ovog leta! Björn Borg Borg Sport Tee majica kratkih rukava je napravljena od izuzetno mekog 100% pamuka za vrhunski komfor. Regularnog je kroja, sa rebrastim okovratnikom i dolazi u različitim bojama i printovima koji su aktuelni ove sezone.

BORG SPORT POLO BRILLIANT WHITE BORG SPORT POLO BRILLIANT WHITE Sale
4.000,00 RSD 5.000,00 RSD

Ostanite uglađeni ovog leta u Björn Borg Borg Sport Polo majici! Ova regularna polo majica je napravljena od izuzetno mekog 100% pamuka za vrhunsku udobnost. Dizajn komada uključuje rebrasti okovratnik i donji deo rukava, dva dugmeta sa prednje strane, proreze sa leve i desne strane i dolazi u različitim varijantama printova i boja aktuelnih ove sezone.

BORG SPORT TRACK PANTS BLACK BEAUTY BORG SPORT TRACK PANTS BLACK BEAUTY Sale
5.000,00 RSD 7.000,00 RSD

Stilizovane sportske BORG pantalone od 100% recikliranog poliestera. Oko struka imaju elastični pojas za učkurom čime je omogućeno lako podešavanje, kao i džepove sa obe strane i četiri sakrivena dugmena na nogavicama. Suptilni, ali ikonični BORG logo predstavljen je takođe na nogavici.

Besplatna dostava na kućnu adresu.

Sjajan top bez rukava za leto! Björn Borg Sports Academy top je “slim fit” kroja napravljen od mekane mešavine recikliranog poliestera i Spandeksa radi vrhunske fleksibilnosti. Dizajn ovog komada uključuje oblikovane izreze za ruke, kontrastne boje na levoj i desnoj strani i Sports Academy logo na leđima. Savršeno se slaže sa Sports Academy helankama.

Deo ikonične Sthlm kolekcije. Björn Borg Sthlm helanke dubokog struka su namenjene za treniranje, ali izgledaju kao komad koji je došao direktno sa modne piste! Napravljene su od mekane mešavine recikliranog poliestera i Spandeksa radi vrhunske fleksibilnosti. Imaju visok struk, džep za ključ sa unutrašnje strane pojasa, vezice za podešavanje širine struka, komade mrežastog materijala na donjim delovima nogavica koji doprinose prozračnosti ovih helanki i omogućavaju koži da diše i kontrastne delove sa logoom iz ove sezone koji se ponavlja.

Sjajna majica kratkih rukava za trening! Björn Borg Sports Academy Tee  majica kratkih rukava je napravljena od izuzetno mekanog i rastegljivog materijala izrađenog od recikliranog poliestera. Umetci ispod ruku dodaju na savršenosti dizajna majice i čine tvoje pokrete neometanim. Konstrukcija ovog komada uljučuje malo više postavljene rukave koji su postavljeni tako radi optimalnog pokretanja. Duži kroj ove majice je napravljen da bi olakšao vežbanje koje uključuje podizanje ruku iznad glave, a majica ima i duži šav na leđima za dodatnu pokrivenost, delove u kontrastnim bojama i Sports Academy logo na leđima. Savršeno se slaže uz Sports Academy šorts.

Sjajan letnji šorts za trening! Björn Borg Sports Academy šorts je regularnog kroja i idealan za treniranje. Napravljen je od laganog rastegljivog materijala izrađenog od recikliranog poliestera. Uključuje džepove sa strane i džep za ključeve sa unutrašnje strane, jersey materijal između nogu koji omogućuje lakše pomeranje i elastičan pojas prepoznatljiv za ovaj brend, sa vezicama sa unutrašnje strane koje pomažu pri podešavanju širine struka. Šorts ima delove u kontrastnim bojama i Sports Academy logo na prednjoj strani. Savršeno se slaže sa Sports Academy majicom kratkih rukava.

Deo ikonične Sthlm kolekcije. Björn Borg Sthlm majica kratkih rukava za treniranje je izrađena od izuzetno mekane mešavine pamuka i poliestera. Napravljena da ti pomogne da postigneš što bolje rezultate na tvojim treninzima, ova majica je regularnog kroja i uključuje podvijene rukave, smeli performance logo na zadnjoj strani i heritage logo na prednjoj, a povrh svega dolazi u različitim bojama koje su aktuelne ove sezone.

Deo ikonične Sthlm kolekcije. Björn Borg Sthlm Rib Tank majica bez rukava je rebrasti sportski top napravljen od izuzetno mekog i kvalitetnog recikliranog materijala. Dolazi u “slim fit” kroju i uključuje prugasti detalj sa zadnje strane okovratnika.

Izaberi svoj stil za plažu ovog leta! Björn Borg Sylvester kupaći šorts je napravljen od 100% recikliranog poliestera koji se brzo suši, a print na njemu je ištampan sublimacionom štampom radi uštede vode. Uključuje postavu od mrežastog materijala, džepove sa obe strane, izdvojen džep sa zadnje strane sa čičak trakom u kojem možeš držati svoje stvari na sigurnom mestu i elastičnu vezicu oko struka radi lakšeg podešavanja širine. Dolazi u više različih novih stilova ove sezone!

Izaberi svoj stil za plažu ovog leta! Björn Borg Sylvester kupaći šorts je napravljen od 100% recikliranog poliestera koji se brzo suši, a print na njemu je ištampan sublimacionom štampom radi uštede vode. Uključuje postavu od mrežastog materijala, džepove sa obe strane, izdvojen džep sa zadnje strane sa čičak trakom u kojem možeš držati svoje stvari na sigurnom mestu i elastičnu vezicu oko struka radi lakšeg podešavanja širine. Dolazi u više različih novih stilova ove sezone!