.

Björn Borg


BJÖRN BORG CANAN COAT BLACK BEAUTY BJÖRN BORG CANAN COAT BLACK BEAUTY Sale
8.500,00 RSD 10.500,00 RSD

Björn Borg Canan mantil je vaša ultra moderna trening jakna za ovu sezonu. Logo na elastičnoj traci na leđima, učkur oko struka i džepovi koji se zatvaraju su samo neke od karakteristika ove jakne. Model je visoka 174cm i nosi veličini 36. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Klasična bela BORG majica.

3.500,00 RSD

Obuci ovu majicu sa Flamingosima i budi spreman za leto.

Kao deo klasične BORG kolekcije, ova dukserica ima tzv. "boxy fit" i pruža maksimalnu udobnost.

7.000,00 RSD

Kao deo klasične BORG kolekcije, ova dukserica ima tzv. "boxy fit" i pruža maksimalnu udobnost.

Uvrstite ovu jednostavnu žutu Borg majicu u vašu ličnu BORG kolekciju.

6.500,00 RSD

Deo klasične BORG kolekcije, ova trenerka je napravljena 100% od pamučne vune za superiornu udobnost.

Deo klasične BORG kolekcije, ova trenerka je napravljena 100% od pamučne vune za superiornu udobnost.

Ultra komforne Bjorn Borg Wide Track pantalone napravljene su od organskog pamuka, VTC-a i polistera. Reč je o opuštenijem fitu sa širim nogavicama.

Performance slim-fit helanke sa prilagodljivim pojasom koji se može saviti ukoliko želite nebrendirani izgled, ili se može ostaviti podignut ako želite da pokažete vašu Borg opčinjenost.

High performance majica za trening za optimalni komfor. 

Vi niste rođeni da igrate po pravilima. Zato ih testirajte do krajnjih granica zajedno sa vašim rastegljivim August šortsom. Tajni unutrašnji džep za ključeve, džep za vaš muzički player. Još samo volja za akcijom i vi ste spremni. 92% Poliester, 8% Elastin, Hydro Pro materijal, produženi kroj. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Tvoj omiljeni partner za vežbanje, the Björn Borg Cassie Loose Top napravljen je od laganog materijala koji je 100% sintetički i prilagođen za vežbanje.

Spavaj u ultimativnom komforu koji pruža ova Bjorn Borg pidžama.
100% pamuk

6.800,00 RSD

DPM kolaboracija u okviru koje se Bjorn Borg udružio sa londonskim dizajnerom Hary Maharishi Blechmanom kako bi stvorili ovaj kamuflažni limited edition izgled.

7.000,00 RSD

U okviru DPM kolaboracije, BORG se udružio sa londonskim dizajnerom Hary Maharishi Blechmenom i stvorio ovu limited edition kolekciju.